• 1.jpg
  • 2.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg
  • 8.jpg

De Activiteitencommissie maakt onderdeel uit van V.V.V. Wier en organiseert activiteiten voor jong en oud.  Denk hierbij aan de kindermiddagen met in  het afgelopen jaar paasknutselen, eigooien, spokentocht en een viswedstrijd. Ook de demonstratieles Kidsstreetdefense was een succes. De intocht van Sinterklaas en de activiteiten tijdens de Wierster Merke worden ook georganiseerd door de Activiteitencommissie.  

 

De bestuursleden zijn Lydia Bijma,  Janneke Runia en Carla de Jong. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Activiteitencommissie maakt onderdeel uit van de V.V.V. Wier en verzorgt jaarlijks een leuk programma voor jong en oud. Ook de Merke activiteiten buiten het kaatsen om worden door de Activiteitencommissie geregeld.

Bestuur

Het bestuur bestaat uit 3 leden. Dit zijn  Lydia Bijma, Janneke Runia en Carla de Jong

Heb je een leuk idee voor een bernemiddei, workshop, uitje of iets heel anders? Geef het door aan een bestuurslid of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Doarpsbelang "De doarpsrounte Wier" is verantwoordelijk voor de leefbaarheid in Wier, onderhoud van o.a. de speeltuin, fiets- en wandelpaden.

Lees verder...

"Stichting De Ald Skoalle" beheert het dorpshuis 'd'Ald Skoalle".

Lees verder...

Stichting "Terp en tsjerke"organiseert o.a. exposities, theater en muziekvoorstellingen in de Ioannis Theatertsjerke Wier.

Lees verder...

Toneelvereniging "Oefening en vermaak"

Lees verder...

Binnenkort:

Geen evenementen

 

 

 

 

 

 

wapen Wier.png

 

Bedankt voor uw bezoek aan onze website,

en oant sjen yn Wier!